Kasutajate retseptid

kõrvitsa-püree supp

Keskmine hinne: 2.11 Autor: LiisaXD
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Lõika kõrvits viikudeks ja prae läbi. Praadimisel lisa rosmariini. Kõrvitsat ei ole vaja täiesti läbi praadida. Lase vähese vee sees tükeldatud sink ja küüslauk keema.Lisa sinna kõrvitsad ja pane nii palju vett juurde et kõik kõrvitsad oleksid vee all. Kui kõrvitsad on keema läinud lase keeda 5-7 minutit. Seejärel kurna vesi välja nb vaata et sink ja küüslauk välja ei ujuks! Lisa piim ja lase uuesti keema. Lisa basiilik ja piparmünt. Keeda veel minut, kaks ja püreesta ära. Kaunistamiseks sobib hästi basiilik ja kaussi võib lisada ka tomatit. Büree juurde sübib hästi mõni hea sai või rõstitud saiakuubikud.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa