Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

vürtsikas supp kalkunihakklihast

Kasutajate retseptid

vürtsikas supp kalkunihakklihast

cli
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min

Retsept
portsjonile
3 paprikat
3 küüslauguküünt
4 sibulat
4 kartulit
pakk rannamõisa hakitud kalkuni kintsuliha
2 tl soola
matsakas viil magusat juustu (võib asendada supilusikatäie kondentspiima või 2 supilusikatäie merevaigujuustuga)
tšillipastat 2 tl triiki (asendada võib 2e tsillikaunaga)
pakk beebiporgandeid
kolm väiksemat tomatit
Haki sibul ja küüslauk ning pane koos kalkunihakklihaga pannile. Lisa 1 tl soola, 1 tl tsillipastat või 1 tsillikaun, juust ja lase segul vaiksel tulel kergelt küpseda ja maitsestuda. Samal ajal tükelda paprikad, koori kartul ja tükelda seegi ning pane need potipõhja. Keeda ette 1l vett ning kalla porgandi, paprika ja kartuli peale. Tõsta pott kohe tulele ning lisa pannil olev segu. Lisa 1 tl tsillipastat ja 1 tl soola. Lase segul keeda kuni kartul ja beebiporgandid on peaaegu pehmed. Lisa peeneks tükeldatud tomatid. Nüüd keeda kuni kartul ja porgand on täiesti pehme. Serveeri armastusega :)

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes