Kasutajate retseptid

Kodujuustu - valge sokolaadi kook

Keskmine hinne: 3.5 Autor: trizzu
Kogus: 10 portsjonit
Munad suhkruga vahtu ja ettevaatlikult juurde omavahel segatud kuivained. Küpsetuspaberiga kaetud plaadile ja 175 kraadi juures 13-15min. Jahtunud põhjale määrid vaarika toormoosi (soovi korral võid enne põhja näiteks vaniljepiimaga immutada (vaniljesuhkur+piim)) Edasi teed kodujuustutäidise: Paned zelatiinilehed külma vette likku. Vahustad koore. Segad kohupiimapasta/toorjuustu kodujuustuga, maitsestad suhkruga (lisad soovi korral riivitud sidrunikoort), seejärel segad õrnalt vahukoorega. Sulatad kuumas sidrunimahlas zelatiini ja tõstad väikese koguse täidist zelatiinisegusse, segad korralikult läbi ja lisad saadud segu ülejäänud täidisele. Valad vormi. Tõstad kappi tahenema. Soojendad piima käesoojaks, lisad shokolaaditükid ja sulatad väga väikesel kuumusel pidevalt segades. Määrid segu koogile ja lased taheneda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa