Uudiskiri Instagram Facebook
 

üle 60 min

Retsept
portsjonile
Tainas:250g võid
1 muna
250g suhkrut
2spl kakaod
1spl kaneeli
300g jahu
250g purustatud sarapuupähkleid
1tl küpsetuspulbrit
Täidis:1/2 kirsimoosi
Tuhksuhkrut
Sõtku tainas ja pane see üheks tunniks külmkappi seisma . Siis rulli 3/4 tainast 5 mm paksune tainaruut ja tõsta see võiga määritud ahjuplaadile . Vala tainale kirsimoos , lükka pealt siledaks . Rulli ülejäänud tainast sile leht , lõika sellest ribad j apane need risti-rästi koogile . Küpseta 200*C ahjus . Lõika küps kook tükkideks , riputa tuhksuhkruga üle .

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes