Kasutajate retseptid

Kõrvitsakook ( Thanksgiving Pie)

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Kaja Haldjas
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Vajad ahjuplaati, pirukavormi(madala servaga), plenderit, fooliumi, pärgamenti, 500g ube. Kõrvitsapüree valmistamise viise on kaks, kiireim viis tükelda kõrvits, pane ahjuplaadile, kata fooliumiga ja küpseta ahjus 1,5h 180c juures, Teine viis, terve kõrvits mähi hästi fooliumi, pista õhtul 80c ahju ja küpseta 8 h, hommikul kraabi seest küpsenud viljaliha, püreesta. 1. Lülita ahi 180c , rulli liivatainas õhukeseks ja kata vormi põhi-ääred, ülearune tainas korja ära ja küpseta koos põhjaga, Kata põhi fooliumiga ja kata ubadega, küpseta 20 min 2. võta põhi ahjust välja eemalda paber koos ubadega ja lase jahtuda 3. püreesta kõrvits saumixriga, keera ahi 210c 4. suurde kaussi sega kõik kuivained ja sid. koor, sega kokku, klopi munad lahti ja lisa segule, lisa püree ja koor, sega 5. vala täidis põhjale, pane küpsema ahju keskmisele riiulile, küps. 15 min, alanda temp. 160c ja küpseta 35 min 6. võta kook välja kui täidis keeb , jahuta 7. serveeri jahtunult, kaunista puud. suhkru ja vahukoorega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa