Kasutajate retseptid

Singi-juustu kringel

Keskmine hinne: 3.5 Autor: jansuks
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Taina valmistamine: Kalla jahu kaussi ja vispelda seda natuke kuivalt –see annab tainale massi juurde. Sega teises nõus kokku vesi, muna, sool, suhkur ja pärm. Vala segu jahule, lisa õli ja sega tainas. Kõigepealt liiguta massi tainakaabitsaga päripäeva, siis keera vasaku käega ka kaussi päripäeva, samal ajal ikka kaabitsaga sentimeetri kaupa tainast lõikudes. Seejärel vii kaabits taina alla, vormi kakukest ja puhasta kausi seinad. Tainas on valmis, kui kaabits on puhas ja püsib tainas vertikaalselt püsti. Mätsi segu mööda kausi põhja laiali, sulge kauss hermeetiliselt kaanega ja suru õhk välja. Aseta kauss 50kraadisesse vette ja lase tainal veerand tundi kerkida. Täidise valmistamine: Riivi vorst, lisa juust, haki juurde petersell ja sega kõik maitseainete ning majoneesiga läbi. Määri tainale adžikat ja laota peale täidis. Sega kõik omavahel läbi ja kanna tainale. Kuidas valmib kujund? Rulli tainas lahti, kanna peale täidis ja keera tainas kokku. Suru tainaservad hoolikalt kinni ja sulge ka otsad. Pressi õhk õrnalt välja, muidu hakkab sisu välja voolama, kui tainast kääridega töötled. Aseta hobuseraud plaadile. Hoia käärid 45kraadise nurga all ja tee sisselõige iga sentimeetri tagant, suru käärid kindlasti lõpuni kokku ja tõsta lõigatud tükike kõrvale. Kata kujund riivjuustuga ja pane ahju. Küpseta 200 kraadi juures 20 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 23.apr 2014 11:17
Jah, kuna see on kasutaja poolt vanas süsteemis sisestatud retsept, siis selle retsepti koguseid ei saa kahjuks automaatselt arvutada.
Hea retsept 22.apr 2014 22:19
Koguste ümberarvutamise juures ei ole Arvuta nuppu, saan ainult numbreid valida :(
1