Kasutajate retseptid

Mahlane seakaelakarbonaad

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Liisav
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Pane ahi 200 kraadi peale soojenema. Puista kaelakarbonaadile mõlemale poole soola ja pipart. Määri liha üleni sinepiga kokku. Sinep takistab lihal kuivamast ja kõrbemast. Aseta liha ahjuplaadile ning pane ahju küpsema. Küpseta liha iga kilogrammi kohta 50 minutit (tuleb täpselt välja arvestada). 2kg lihatükki tuleks küpsetada 1h 40 minutit. Kui aeg läbi siis võta liha välja ja kontrolli noaga liha valmidust. Kui lihast voolab veel roosat vedelikku siis pane liha kõige rohkem 15 minutiks ahju. Ära muretse, et liha kõrbema läheb. Sinep kaitseb seda ja peale tekib maitsev krõbe koorik. Liha on maitsev ka järgmistel päevadel nii leiva peale panemiseks kui ka uuesti ülessoojendamiseks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa