Uudiskiri Instagram Facebook
 

40-60 min

Retsept
portsjonile
250g Suhkrut
185g toa sooja võid
185 g tumedat šokolaadi
1 tl vanilje suhkrut ( võib olla ka vedelas varjandis. )
110g jahu
150g kreeka pähkelid ( omal soovil pole oluline.
Pane Ahi sooja 160C .Võta kosik lase see vett täis ja pane klaasist kaus selle peale . Lisa kaussi tükeldatud või ja šokolaad.Pane kopsik koos kausiga pliidile ja lase sel sulada madalal kuumusel 10 minutit. Siis sega seda niiikaua kui see ilusasti ära on sulanud üheks massiks. Tõsta kauss kopsiku peale maha jahtuma. Kuni see jahtub , sega teises kausis kokku munad , suhkur ja vanilje. Siis lisa šokolaadi ja või sinna juurde. Ja lõpuks lisa ka jahu ( hea oleks kui jahu on läbi sõelutud ) ja pählklid . Sega kõik ühtlaseks ja pane taigen vormi . Küpseta seda 20-30 minutit . Lõpuks võta välja ja pane jahtuma 30 minutiks.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes