Kasutajate retseptid

Pähkline maasikarull

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Janepliks
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 8 portsjonit
Purusta pähklid köögikombainis. Lisa pähklipurule küpsetuspulber ja tärklis. Vahusta munad suhkruga tugevaks vahuks. Lisa munavahule pähklipurusegu. Vala küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning küpseta 225 kraadi juures umbes 10 minutit. Kummuta valmis põhi suhkruga ülepuistatud küpsetuspaberile. Eemalda ettevaatlikult küpstuspaber põhjalt. (Kui küpsetuspaber ei taha hästi eemalduda, tee paber natuke niiskeks). Vahusta vahukoor. Sega umbes pool vahukoorest maasikajogurtiga ning määri koogipõhjale. Haki maasikad väikesteks tükkideks ja puista ühtlaselt põhjale. Keera põhi pikemast küljest rulli( soovitatavalt koos paberiga, muidu laguneb ära) ja pane umbes tunniks külma seisma. Enne serveerimist kaunista ülejäänud vahukoore ja maasikatega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa