Kasutajate retseptid

Seaseljakarbonaad madalal kuumusel küpsetatud (super mahlane ja hõrk praad)

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Kaja Haldjas
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 10 portsjonit
Toores liha marineeri 3 päeva ennem, marinaadiks sega kõik komponendid, pane liha suurde kilekotti ja vala marinadiga üle, sulge õhukindlalt ja hoia esimene päev toasoojas, keera paar-kolm korda päevas, paariks päevaks pane külmikuse. Kui soovid õhtul kpetada siis võta liha toasooja kohe hommikul, liha sisetemperatuur ennem küpsemist e thiks toatemperatuurist madalam olla. Pruunista kiiresti tulisel malmpannil kõik küljed ja otsad nii et kogu pind oleks pruunistatud, nii jäävad lihamahlad sisse. Keera ahi 70 c peale ja pista liha ahju, termostaat sisse, küpseta kuni sisetemperatuur on 57-60 c, arvesta 2-3 h kindlasti. Kui liha küps võta ahjust välja ja keera koralikult fooliumi, lase vähemalt tunnike siesta siis alles lõika. Praeleemest saad hea kastme.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa