Kasutajate retseptid

Kodune veiselihasupp

Keskmine hinne: 3.5 Autor: FBI
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
pane kondid keema,keeda 1h,lisa sool, lisa kuubikuteks tehtud veiseliha. Prae pannil viilutatud köögiviljad(v.a kartul) ja lisa supile, keeda veel 0.5 h. Lisa kartul. Kui kartul ja liha pehme siis kaunista supp maitse järgi rohelisega (peterselli, till nt.) Soovi korral võib seakondi välja jätta ning veisekondi kogust vähendada 0,4 kg peale siis tuleb vähem rasvasem :) Mina keetsin supi kahele täiskavanule sellise arvestusega, et seda jätkuks mitmeks päevaks. PS! kui lisad kapsast või hernest supile siis söö supp max 3 päevaga ära. Head nautimist!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa