Kasutajate retseptid

Linnupiimakook

Keskmine hinne: 3.5 Autor: sixx
Kogus: 1 portsjon
Vooderda piklik 20x30 cm vorm toidukilega. Vahusta rõõsk koor suhkru ja vanilliekstraktiga kohevaks vahuks, siis lisa edasi vahustades hapukoor ja pohlamoos. Pane želatiinilehed* külma vette likku 5-10 minutiks. Seejärel sulata želatiin pliidil madalal kuumusel pidevalt segades 1 dl kuumas vees (ära keeda!). Lase veidi jahtuda, siis nirista pidevalt segades linnupiimasegu hulka. Vala saadud mass toidukilega vooderdatud vormi, tõsta külmkappi ja lase 4 tundi (soovitavalt üleöö) tarretuda. Kui kook on tarretunud, siis nirista peale vastavalt maitsele sulatatud tumedat šokolaadi. Enne serveerimist lõika ruutudeks või ristkülikuteks. Allikas: © NAMI-NAMI RETSEPTIKOGU
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa