Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Catalana langus

40-60 min

Retsept
portsjonile
- 1spl Valge veini äädikas
- 1,5kg langust või kaks 600g langust
- 1 rõngasteks viilutatud punane sibul
- 1 Sidrun
- 250g väikseid tomateid
- Sool/pipar
- 150ml oliiviõli
- Keeta langust 30 minutit + lisada 1spl valge veini äädikat - Loputada, ning lasta minna jahedaks - Lõigake sibul rõngasteks - Lõigake väiksed tomatid kaheks - Eemaldage languse saba, ning lõigake keskelt pooleks - Võtke pisike kauss, pigistage terve sidrun sinna, maitsestage soola/pipraga, ning lisage oliiviõli. Segage ilusti ära - Lisage &#039sidrunikaste&#039 langusele, ning kaunistage väikeste tomatite ja sibulaga, kel meeldib pipar võib ka pipart juurde lisada - Kõrvale sobib ideaalselt keedukartul tilliga HEAD ISU, Ann

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes