Kasutajate retseptid

Catalana langus

Keskmine hinne: 3.5 Autor: miss_Ann
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 2 portsjonit
- Keeta langust 30 minutit + lisada 1spl valge veini äädikat - Loputada, ning lasta minna jahedaks - Lõigake sibul rõngasteks - Lõigake väiksed tomatid kaheks - Eemaldage languse saba, ning lõigake keskelt pooleks - Võtke pisike kauss, pigistage terve sidrun sinna, maitsestage soola/pipraga, ning lisage oliiviõli. Segage ilusti ära - Lisage &#039sidrunikaste&#039 langusele, ning kaunistage väikeste tomatite ja sibulaga, kel meeldib pipar võib ka pipart juurde lisada - Kõrvale sobib ideaalselt keedukartul tilliga HEAD ISU, Ann
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa