Uudiskiri Instagram Facebook
 

üle 60 min

Retsept
portsjonile
500 g Mascarpone juust
6 tk muna
700 g keelekese küpsiseid
3 tl suhkrut
4cl konjak/brändi
7 dl espressot
1 tl kakao
Soojenda koostisosad toatemperatuurini. Vala espresso lamedapõhjalisse madalate äärtega anumasse. Lisa pool konjakist/brändist ja kakao, lase jahtuda toatemperatuurini. Eralda munavalged kollastest. Ühes kausis vahusta munakollased suhkruga. Lisa Mascarpone ja ülejäänud konjak/brändi, sega hoolikalt. Teises kausis vahusta munavalged tihedaks vahuks. Tõsta munavalgevaht ettevaatlikult Mascarpone&#039i segusse. Kasta pooled keelekese küpsised kiiresti põhjapidi espressosse, aseta küpsetuspaberile, põhi ülespoole. Määri Mascarpone&#039i segu u 1cm paksuselt küpsistele. Lao sama moodi ka teine kiht. Kõige peale puista kakao. Hoia külmikus vähemalt 4h.

Märksõnad

tiramisu

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool