Kasutajate retseptid

Kiire Veise hakkliha lasanje

Keskmine hinne: 4.22 Autor: reevo
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 5 portsjonit
Pruunista kergelt sibul,lisa veise hakkliha ning peenesta ja pruunista hakkliha korralikult pruuniks ja peeneks, lisa letso või tomatipasta ning piim milles on eelnevalt lahustatud jahu,kõige lõpuks puljong ja maitseained. Laota vormi kõigepealt kaste siis lasanje plaadid ning jälle kaste ja plaadid kuni vorm on täis, juustusõpradele soovitan panna ka juustu kihtide vahele. Küpseta lasanjet ahjus 175 kraadi juures ca 30 minutit. NB. kasutades veise hakkliha ei tule lasanje liiga rasvane!!!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 27.veeb 2017 09:20
Tere reevo! Kui sisened Minu toidutare alt Minu retseptidesse, siis peaksid saama retseptile lisada uuele tooraine reale aine uuesti koos uue kogusega. Vana rida tuleks siis lihtsalt eemaldada. Hetkel parandasin retsepti uute kogustega ära. :)
reevo 26.veeb 2017 20:58
Miskipärast on jah kõik 0, -ga aga peaks olema 3dl ja 4dl, seega 0,3 ja 0,4 ei ole õiged ja muuta ma siin neid kahjuks ei saanud aga üritasin :)
Siiri Kirikal 02.veeb 2013 20:35
jah, pakun, et selle koguse lasanjeplaatide (4 x 3)ja liha ning jahu kohta, millest kaste valmib, võiks vedeliku kogus olla 3 dl.
muhkel 02.veeb 2013 17:13
kui retsepti lugeda, siis vedelikku tuleb kokku ainult 1 dl kogu selle kupatuse peale(0,3 dl puljongit+0,3 dl letsot+0,4 dl piima või koort). Kas sellest kogusest väheks ei jää?
1