Kasutajate retseptid

Kiire Veise hakkliha lasanje

Keskmine hinne: 3.5 Autor: reevo
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 5 portsjonit
Pruunista kergelt sibul,lisa veise hakkliha ning peenesta ja pruunista hakkliha korralikult pruuniks ja peeneks, lisa letso või tomatipasta ning piim milles on eelnevalt lahustatud jahu,kõige lõpuks puljong ja maitseained. Laota vormi kõigepealt kaste siis lasanje plaadid ning jälle kaste ja plaadid kuni vorm on täis, juustusõpradele soovitan panna ka juustu kihtide vahele. Küpseta lasanjet ahjus 175 kraadi juures ca 30 minutit. NB. kasutades veise hakkliha ei tule lasanje liiga rasvane!!!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri Kirikal 02.veeb 2013 20:35
jah, pakun, et selle koguse lasanjeplaatide (4 x 3)ja liha ning jahu kohta, millest kaste valmib, võiks vedeliku kogus olla 3 dl.
muhkel 02.veeb 2013 17:13
kui retsepti lugeda, siis vedelikku tuleb kokku ainult 1 dl kogu selle kupatuse peale(0,3 dl puljongit+0,3 dl letsot+0,4 dl piima või koort). Kas sellest kogusest väheks ei jää?
1