Kasutajate retseptid

Šokolaadi-melassi juustukook

Keskmine hinne: 3.5 Autor: tulp6
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
Kuumuta ahi 180 ºC 1. Purusta küpsised, tume Muscovado suhkur ja kakaopulber köögikombainis või taignarulliga. Lisa sulatatud või ning sega hoolikalt. Pressi saadud segu 20 cm (8 inch) läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhja. 2. Täidise valmistamiseks aseta šokolaad, või, kakaopulber ja rumm kausiga keeva vee kohale ning lase sulada nii kaua kuniks kõik komponendid on omavaehl hästi kokku sulanud. Ära šokolaadi üle küpseta. Eemalda kuumusest ning lase kergelt jahtuda. 3. Vahepeal vahusta elektrimikseriga munad, melassi- ja Muscovado suhkruga. Segu on valmis siis kui ta on ühtlane ning kahvatupruun. (see võib võtta kuni 10 minutit – ole kindel, et kõik suhkrutükid on hästi ära sulanud). 4. Lisa jahu, vanill ja toorjuust – vispelda nii kaua kuni nad on hästi segunenud. Lisa šokolaadisegu ja sega. Kalla saadud segu koogivormi ning küpseta 40-45 minutit. Lase jahtuda. Serveeri koos vaarikatega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa