Kasutajate retseptid

Hautatud veiseliha suvikõrvitsa ja banaaniga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: kuidas
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 5 portsjonit
Lõika loomaliha 5 võrdseks tükiks Aja vesi keema lisa must terapipar, värske tüümian (võib ka vartega koos) sool ja lihaviilud. Hauta liha madalal temp. u 1,5h või kuni see on täiesti pehme. Enne liha välja tõstmist, haki suvikõrvits ja banaanid kuubikuteks. Sulata pannil või, lisa esmalt suvikõrvits ja prae kuni see on klaasjas siis lisa ka banaan ja prae kuni banaan hakkab muutuma massiks. Tõsta potist taldrikule hautatud lihaviil( võib ka eelnevalt korra pannil veidi praadida) ja kata see banaani ja suvikõrvitsaga seguga. Peale puista pisut musta pipart ja soola. Kõrvale võib pakkuda riisi või värsket salatit. Puljongit ärge ära valage, tehke suppi või aurutage riis selle sees.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa