Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Õlles hautatud kikerherned krõbeda peekoni ja vutimunadega

Kasutajate retseptid

Õlles hautatud kikerherned krõbeda peekoni ja vutimunadega

motörhead
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min

Retsept
portsjonile
* 1,5 purk kikerherneid (ca 600 g)
* 20 g võid
* rosmariinioksake
* 100 g värsket spinatit
* 1 klaas õlut (250 ml)
* 100 g toorsuitsupeekonit
* 8 vutimuna
* peotäis rukolat
* peterselli
* 1 väike sibul
* 2 küüslauguküünt
* soola, pipart
Sulata potis või ja pruunista selles hakitud sibul, küüslauk ja rosmariin. Lisa nõrutatud kikerherned. Pruunista paar minutit ja lisa üks klaas õlut. Hästi sobib tugevama humala maitsega õlu – näiteks Tšehhi tüüpi õlu Pils. Lase haududa, kuni pool vedelikust on aurustunud. Lisa spinatilehed. Maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta veel minutike. Senikaua keeda vutimunad ja prae peekoniviilud krõbedaks. Aseta kaussi peotäis rukolat, peale kikerherned, poolitatud vutimunad ja peekon. Puista üle hakitud peterselliga ja kaunista basiilikulehega.

Uued retseptid

Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga

Argitoidud
Röstitud kanaliblikas karulaugumarinaadiga