Kasutajate retseptid

Toorjuustu-mustikadessert

Keskmine hinne: 3.5 Autor: motörhead
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 6 portsjonit
Sega omavahel rahulikult toorjuust, munad, suhkur, kuiv maisitärklis, roheline pipar ja vaniljeseemned. Kui mass on saavutanud ühtlase konsistentsi, lisa aeglaselt segades mustikad. Vahusta rõõsk koor ning sega seejärel aeglaselt toorjuustumassiga kokku. Valmista ette kuumakindlad nõud: määri seestpoolt võiga ja kalla toorjuustumass nõudesse. Küpseta ahjus 110 °C juures 1,5 tundi. Mida suuremad on desserdivormid, seda kauem läheb valmimisega aega. Kaunista valmis desserdid tuhksuhkruga ning serveeri soovi korral mustikamoosiga. Veinisoovitus: Dessertvein – Satinela Semi-Dulce 2009, Marqués de Cáceres, Rioja, Hispaania
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa