Kasutajate retseptid

Sokolaadi vaht whiskyga,

Keskmine hinne: 3.5 Autor: fluffe
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 6 portsjonit
Sulata või ja sokolaad. Lisa vahukommid ja sega kuni kõik on sulanud. Lisa juurde whisky ja värskelt pressitud apelsini mahl. Sega omavahel, kuni kõik on omavahel segunenud ning vahukommid ja sokolaad on sulanud. Vahusta vahukoor ning lisa tasakesi hulka sulatatud sokolaadi segu. Sega korralikult läbi ning vala servereemis kaussidesse segu. Hoia natuke aega jahedas ja ongi valmis. Lisama pean juurde, et mingit tugevat whisky maitset sokolaadi vahul ei ole, pigem on toonud whisky esile sokolaadi maitse mis seguneb õrnalt apelsini maitsega. Meie perele see maitseb. Head isu!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa