Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Tuuletaskupärg sokolaadikreemiga

Kasutajate retseptid

Tuuletaskupärg sokolaadikreemiga

mellekas
PrindiSoovita sõbrale

40-60 min

Retsept
portsjonile
Tainas:
100g võid
1,25dl (125g) vett
1,25dl (125g) piima
3dl (210g) jahu
4 suurt muna
näpuotsaga soola
Kreem:
250g ricottat
75-100g tumedat sokolaadi
3dl vahukoort
2-3sl suhkrut
1-2sl brändit
Kaunistuseks:
50g tumedat sokolaadi
tuhksuhkrut
Lõika või kuubikuteks.Vala potti vesi,piim,või ja sool.Kuumuta segades keemiseni.Tõsta see tulelt ja kalla kogu jahu korraga vedeliku sisse.Sega hoolega,kuni tainast moodustub pall.Pane pott tulele tagasi ja kuumuta ca 2 min,samal ajal segades.Võta pott pliidilt,tõsta tainas kaussi ja lase 5 min jahtuda.Lisa ükshaaval munad,iga kord sega tainas ühtlaseks.Pane tainas kondiitrikotti ja pressi ringina u.16 rosetti jahuga kaetud ahjuplaadile,jättes väikesed vahed.Küpseta 225-kraadises ahjus 10-15 min.,alanda kuumus 200-kraadini ja küpseta veel 10-15 min. NB! AHJUUST MITTE AVADA! Pärast küpsetamist ava ahjuuks ja jäta pärg ahju jahtuma. Kreem: Sulata sokolaad vesivannil.Sega sinna ricotta brändiga.Vahusta koor suhkruga ja sega kreemisse.Lõika pärjal ülemised osad kaanena ära.Tõsta lusikaga või pritsi kreem õõnsustesse.Tõsta kaaned peale.Sulata sokolaad ja nirista pärjale.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes