Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Püreesupp lõhega

Kasutajate retseptid

Püreesupp lõhega

triinuv
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min

Retsept
portsjonile
1 pakk külmutatud köögivilju (Maahärra supisegu)
0,5 l puljongit (või 0,75 l vett ja puljongikuubik)
küpsetatud lõhe tükke
saiakuubikuid
tilli või peterselli
soola maitse järgi
Keeda köögiviljad puljongis pehmeks, enne tulelt võtmist lisa hakitud till või petersell. Võta segu tulelt ja jahuta. Pruunista saiatükid kergelt ahjus, 3-5 min 200-220 kraadi juures. Jahtunud köögiviljad purusta köögikombainis või saumiksriga, soovi korral lisa soola või muid maitseaineid. Enne serveerimist lisa küpsetatud lõhe ja saia tükid, kaunista maitserohelisega. Sama retsept sobib väga hästi ka kanaga proovimiseks ning ka soojalt söömiseks, aga siis soovitan saumiksriga püreestamist teha mitmes jaos, et mikser üle ei kuumeneks. Kes soovib paksemat suppi, võib osa veest enne püreestamist ära kallata. Samuti ei soovita kasutata väga suurte tükkidega köögivilja segu.

Märksõnad

püreesupplõhega

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool