Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Täidetud kanafilee juustuga

Kasutajate retseptid

Täidetud kanafilee juustuga

triinuv
PrindiSoovita sõbrale

20-40 min

Retsept
portsjonile
2 kanafileed
1 hapukam õun või sellerivarre viilud
2 konservvirsiku poolikut
kuivatatud musti ploome
soola
karri maitseainet
värsket või kuivatatud basiilikut
soovi korral rohelist sibulat, tomativiile
juustu (hallitusjuust või tavaline)
Tee fileele pikilõige ühele küljele, et tekiks tasku. Määri kana karri ja soolaga nii seest kui väljast. Tekkinud taskusse pane kihiti virsiku ja õuna (või selleri) viilud koos ploomidega ning kinnita filee servad hambatikuga, et täidis laiali ei valguks. Aseta kana ahjuvormi ning pane peale juustuviilud, soovi korral ka tomativiilud. Puista peale kuivatatud basiilikut või lisa värskeid basiilikulehti. Küpseta 180-200 kraadi juures 20-25 minutit, serveeri riisi või ahjukartulitega. Kindlasti peaks õun olema hapukas, et toit liiga magus ei tuleks, kes aga üldse ei armasta magusama alatooniga kanatoite, võib õuna asendada selleriga. Täidisena võib proovida ka eelnevalt poolpehmeks keedetud porgandeid ploomide ja paprikaga, tulemus ei ole ka nii magus, kui virsiku puhul.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes