Uudiskiri Instagram Facebook
 

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
Taigen:
muna 5
suhkur 4 spl
jahu 5 spl
kartulitärklis 1 spl
Kakaokreem:
võid 200 g
tuhksuhkur 100 g
vaniljesuhkur 1 tl
(leige) vesi 100 g
kakao 2-3 spl
Glasuur:
tuhksuhkur 200 g
(leige) vesi 60 g
kakao 3 spl
rummiessents 2 g
Biskviittaigen: 1. Lisa suhkur munavalgetele ja vahusta HÄSTI tugevaks vahuks. 2. Seejärel lisa vahustamata munakollased (klopi lihtsalt kausis kergelt, et munakollase rebu oleks katki) ja läbi sõela jahuga segatud tärklis. 3. Segada ettevaatlikult et vaht jääks tugev ja kohev. 4. Pritsida ümara tüllega ja pritskotiga küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ümmargused kettad. 5.Küpsetada 200 kraadi juures ca 8-10 minutit. Kakaokreem: 1.Tuhksuhkur ja või vahustada kohevaks vahuks, vähehaaval lisada vesi ja maitsestada. 2. Sõelu juurde läbi sõela kakao ja segada see võikreemiga, nii et tükke ei jää. Glasuur: Rummiessents segada veega, lisada tuhksuhkur ja kakao ning pidevalt segada kuumal pliidil kuni 30 kraadini.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke