Kasutajate retseptid

Kapsa-hakkliha pirukas

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Jartz
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
Jäta pärmi-lehttaigen umbes 2 tunniks sulama. Viiluta kapsas peeneks ja pane veega keema, lisa sool. Samal ajal prae hakkliha sibulaga ja maitsesta hakklihamaitseaine ja pipraga. Lõika kaussi valmis tomat ja paprika, lisa juurde praetud hakkliha ja lõpuks veest nõrutatud kapsas. Lisa veel till ja/või muid meelepäraseid maitseaineid, riivitud juust, hapukoor ja munad. Sega ühtlaseks massiks. Võta taigen ja lõika täpselt pooleks siis saab kaks pirukat. Rulli taigen ruudukujuliselt laiali või nii kuidas endale meeldib. Lao taigen ahjuplaadile ning lisa taigna ühele poolele täidist. Teine taigna poole tõsta täidisele peale ja vajuta äärdest korralikult kinni. Täpselt sama tee teise taigna osaga. Mahuta mõlemad ühele ahjuplaadile ja küpseta 200 kraadi juures niikaua kui taigen on pealt pruun või küpsend.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa