Kasutajate retseptid

Lihtne ja maitsev šašlõkk

Keskmine hinne: 3.5 Autor: csm
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika liha 4x4x2cm suurusteks tükkideks. Seejärel lisa järjest maitsestamiseks sibularõngad, pressitud küüslauguküüned, maitse järgi musta ja Cayenne&#039i pipart, natuke soola ning hõõru lihatükid selle kõigega põhjalikult kokku. Valmista klaasi sisse äädikalahus (1 osa äädikat ja 2 osa vett) ning sega juurde 2tl suhkrut. Vala saadud lahus lihale ning hõõru korralikult läbi. Viimaks lisa õli ning sega liha veel kord läbi ja jäta 12-24 tunniks jahedasse marineeruma. Küüslaugu ja piprate kogust võid muuta nii nagu endale kõige meeldivam on (segamise ajal maitse vahepeal marinaadi vürtsikust), soolaga ära liialda, ka vähesega saab liha piisava aja marineerimisega imehea!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa