Uudiskiri Instagram Facebook
 

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
1 korralik kausitäis naati
2 sl võid
1 väikest sibulat
1.5 sl nisujahu
5 dl puljongit
2.5 dl piima
soola
musta pipart
Eemalda naadilehed vartelt, pese lehed hoolega. Keeda naadilehti väheses soolaga maitsestatud vees 5 minutit. Nõruta. Sulata potis või, lisa hakitud sibul ja kuumuta tasasel tulel 5 minutit. Lisa jahu, sega läbi. Kalla vähehaaval juurde puljong. Kuumuta aeglaselt keemiseni, suppi pidevalt segades. Maitsesta soola ja pipraga, siis lisa kupatatud naadilehed ja piim. Kata pott kaanega ning keeda tasasel tulel 15 minutit. Püreesta supp, kuumuta uuesti läbi ja serveeri.

Märksõnad

naadisupp

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool