Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Rabarberi - apelsini keedis

Kasutajate retseptid

Rabarberi - apelsini keedis

Tätsu
PrindiSoovita sõbrale
Retsept
portsjonile
1 kg kooritud ja tükeldatud rabarbereid
500 - 800 gr. suhkrut
1 suur apelsin või selle koor
0,5 - 1 kl vett
Rabarberid keeta veega pehmeks, lisada suhkur vastavalt maitsele kas terve apelsin, mis on läbi hakklihamasina aetud või köögikombainis purustatud, või ainult riivitud koor. Ise kasutan viimast varianti, kuna maitse annab koor.Nii võib apelsini koort varuda juba varem ja hoida suhkruga segatult purgis külmkapis. Kuum moos panna kuumadesse purkidesse ja õhukindlalt kinni. Kõige parem moos rullbiskviitidele ja tortidele. Sobib ka väga hästi putrudele, kamamagustoitudesse jne. Säilib suurepäraselt .

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes