Kasutajate retseptid

Toores pipra veis e. Riimiliha

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Kaja Haldjas
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
sega kõik maitseained ja küüslauk kokku, liha puhasta kelmetest, määri kõik küljed seguga kokku, vala konjakiga üle, pane liha minigripp kotti, lase kaussi vett ja pane lihakott vette kuni sulgurini nn. tekib vaakum, sule kott, pane külmikusse vajutuse alla, keera 12h tagant, hoia külmas 1-5 päeva,jälgi lihavärvust, peab keskelt säilima helepunane värvus, mida tugeva maitsega seda tumedam liha jääb, ideaalne 2-3 päeva, lõpuks koori ülearune piprakiht ja pane sügavkülma, ennem lõikamist tõsta tunnike varem toasooja ja lõiha paberõhukesed viilud viilutajaga või üliterava noaga, ülearune liha hoia sügavkülmikus. Säilib vähemalt 6 kuud Serveeri sinepimajoneesiga ja marineeritud köögiviljadega
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa