Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Paneeritud õrnsoola kanafilee

Kasutajate retseptid

Paneeritud õrnsoola kanafilee

MulleSulle
PrindiSoovita sõbrale

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
Vaja läheb:
Umbes 500g õrnsoola kanafileed.(talleg)
Paneerimiseks riivsaia (kõrgema äärega kaussi)
õli/rasvainet umbes100-150ml (paksu põhjalist panni)
MUNASEGU:
1muna
3spl majoneesi.(eesti majonees provansaal)
3spl riivjuustu (atleet)
veerand tl soola
(pipart kui soovid)
poolt tl sinepit (maheda maitselist )
Pane õli/rasvaine paksupõhjalisele pannile ja lase kuumaks,sellel ajal kui õli/rasvaine kuumeneb lõika fileed kahekordseks.(õhemaks) Munasegu: Klopi muna soolaga(pipar) lahti,lisa riivjuust ja majonees ja sinep,sega läbi. Seejärel kasta filee munasegusse ja kohe riivsaia sisse,et kõik filee oleks kaetud,mõlemalt poolt.Ja selleks ajaks kui esimene fille on paneeritud peaks ka juba õli kuum olema, (Mina keerasin pliidil nr5 peale) pane paneeritud filee kuumaõli sisse,kui see on ühelt poolt kuldpruun keera teine külg. Kui see filee küpseb saab juba järgmise filee ette valmistada. küpseta kõik nii ilusaks kuldpruuniks. Õhukesed fileed(keskelt kaheks lõigatud) küpsevad pannil ilusti kuumas rasvas läbi aga paksemad fileed võiks veel ahju panna.170C juures 10-15min. Väga maitsev ja kerge suutäis,lapsed kiidavad,mees kiidab ja ämm ka veel. Juurde siis võib süüa kartuliputru.

Uued retseptid

Lavaššis küpsetatud kana

Kanaliha
Lavaššis küpsetatud kana