Kasutajate retseptid

Paneeritud õrnsoola kanafilee

Keskmine hinne: 3.25 Autor: MulleSulle
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Pane õli/rasvaine paksupõhjalisele pannile ja lase kuumaks,sellel ajal kui õli/rasvaine kuumeneb lõika fileed kahekordseks.(õhemaks) Munasegu: Klopi muna soolaga(pipar) lahti,lisa riivjuust ja majonees ja sinep,sega läbi. Seejärel kasta filee munasegusse ja kohe riivsaia sisse,et kõik filee oleks kaetud,mõlemalt poolt.Ja selleks ajaks kui esimene fille on paneeritud peaks ka juba õli kuum olema, (Mina keerasin pliidil nr5 peale) pane paneeritud filee kuumaõli sisse,kui see on ühelt poolt kuldpruun keera teine külg. Kui see filee küpseb saab juba järgmise filee ette valmistada. küpseta kõik nii ilusaks kuldpruuniks. Õhukesed fileed(keskelt kaheks lõigatud) küpsevad pannil ilusti kuumas rasvas läbi aga paksemad fileed võiks veel ahju panna.170C juures 10-15min. Väga maitsev ja kerge suutäis,lapsed kiidavad,mees kiidab ja ämm ka veel. Juurde siis võib süüa kartuliputru.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa