Kasutajate retseptid

Maailma parim rabarberikook

Keskmine hinne: 2.11 Autor: eelike
Kogus: 10 portsjonit
Valmista kõigepealt põhi. 1. Sõelu jahu lauale nii, et sellest moodustub kuhi. 2. Tee kuhja sisse süvend ja löö sinna muna 3. Riputa suhkur jahu peale. 4. Kõige peale lõika külmast võist tükikesed. 5. Haki suure noaga kõik segamini 6. Sõtku kiiresti taignaks ja pane külmikusse 30-60 minutiks. 7. Rulli jahtunud taigen õhukeseks ja laota küpsetuspaberiga kaetud kõrgeservalisele ahjuplaadile 8. Tee kahvliga taihnasse augukesed ja küpseta 250 kraadi juures poolküpseks. Täidis 1. Puhasta ja tükelda rabarberid 2. Riputa üle poole suhkru kogusega ja kaneeliga. Lase veidi seista, et suhkur imenduks rabarberitesse. 5. Aseta rabarberid poolüpsenud põhjale ja raputa üle ülejäänud suhkruga. Kate 1. Eralda munakollased valgetest 2. Vahusta kollased suhkruga 3. Vahusta valged tugevaks vahuks - võid lisada näpuotsaga soola, et valged paremini vahustuks. 4. Sega jahud omavahel ja sega munakollastega. 5. Sega segusse ettevaatlikult valged. 6. Vala taigen põhjale ja küpseta 200 kraadi juures 20-25 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa