Kasutajate retseptid

RABARBERI-KOOKOSEKOOK

Keskmine hinne: 3.5 Autor: efkaaa
Kogus: 5 portsjonit
NB. Pildil olev plaadikook on tehtud samamoodi, ent topelt kogustega. Põhja valmistamiseks sega omavahel jahu, suhkur ja sool. Lisa või ja näpi purutaoliseks massiks. Lisa muna ja sega ühtlaseks tainaks. Keera tainas kilesse ja hoia külmkapis 30 min. Kuumuta ahi 200 kraadini. Võta 24 cm läbimõõduga lahtikäiv koogivorm. Rulli tainas 10 cm suuremaks kui koogivormi põhi ning vooderda sellega vormi põhi ja servad. Suru fooliumiriba üle koogivormi serva, et vältida taina allavajumist. Küpseta põhja 10-15 min. Valmista senikaua täidis. Vahusta toasoe või, suhkur ja vaniljesuhkur. Lisa jogurt, munad, kookoshelbed ja jahu. Lõika rabarber 1 cm paksusteks tükkideks ja kata nendega põhi. Vala peale täidis ja küpseta ahjus kuni on pealt kuldpruun. Lase pisut jahtuda, ent serveeri soojalt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa