Kasutajate retseptid

Lammas seentega

Keskmine hinne: 3.5 Autor: miss_Ann
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
- Maitsetage lammas õrnalt õli ja soolaga - Pange hõbepaberi (enne lisage veel lambale 4spl õli) ning laske minna tunnike ahjus 200 kraadil - Viilutage valmis lammas - Võtke pott, lisage 1 klaas vett, lisage koor, ning kuumutage õrnal tulel - Laske minna väiksel tulel 15min - Samalajal võtke pann, kuumutage õrnal tulel koos võiga, kui või sulanud lisage viilutatud puravikud. Praadige suurel tulel , kuni puravikud õrnalt pruunistatud - Lisage küüslauk - Sool/Pipar - Praadige viilutatud puravikud koos küüslauguga õrnal tulel 10min, lisage petersell ja praadige edasi õrnal tulel 5min. Seejärel eemaldage küüslauguküüned - Lisage seene kupatus kaussi kus vesi ja koor, segage mõned minutid - Võtke viilutatud lammas, lisage kaste lihale. Serveerige!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa