Kasutajate retseptid

Kevadine naadisalat

Keskmine hinne: 3.5 Autor: veskikati
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 6 portsjonit
Naadi-, melissilehed ja murulauk veega veidi üle loputada, et mullaterad eemalduks ja panna nõrguma. Hakkisin küüslauguküüned hästi peeneks (algul panin 2, kuid hiljem salatit segades tundsin, et võiks 1 veel lisaks olla), siis lõikasin kääridega murulaugu peeneks, melissilehed eemaldasin vartelt ja samuti lõikasin kääridega peeneks. Seejärel võtsin naadilehed kenasti kimpu ja lõikasin samuti kääridega peeneks. Varsi ei kasutanud. Seejärel hakkisin sisse 3 muna (oleks võinud olla 4), hakkisin kurgi ja tomati hästi peeneks ja seejärel segasin komponendid omavahel ära. Juba enne päris valmis segamist tundus asi väga nämm. Kuna küüslauk, meliss ja murulauk andsid juba piisavalt tugeva maitse siis ainus maitseaine, mida juurde panin oli sidrunpipar. Seda ka mõõdukalt. Asi sai väga hea. Küüslaugumaitse kadus ka kuidagi ära. Algul oli plaan lisada veidi õli, aga kuna salatis olid sellised komponedid nagu muna, siis otsustasin segada sel korral salatile juurde hapukoore. Ja lõppkokkuvõttes osutus otsus õigeks. Salat sai megahea ja külaliste poolt tehti kauss tühjaks esimese 10 minutiga (6 inimest). Kõik sõid ja kiitsid. Nii et jõudu tegemisel. Aga varjante naadile lisandeid panna on palju. Head isu! :)
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa