Kasutajate retseptid

Mango- ja šokolaadikook

Keskmine hinne: 3.5 Autor: lChristinal
Kogus: 8 portsjonit
1. Biskviidi tegemiseks vahusta või suhkruga, lisa vähehaaval munakollased ja sulatatud šokolaad. Sega juurde kakao. Vahusta munavalged suhkruga. Sega juurde jahu. Sega mõlemad massid kokku ja küpseta 180 kraadi juures 35 minutit. 2. Mangokreemi valmistamisel sega vanillikastmepulber piimaga ning lisa puhastatud ja peeneks hakitud mango. KÜLMUTA kreem madalas nõus ! 3. Šokolaadikreemi tegemiseks vahusta munakollased suhkruga soojaveevannis ja lisa sulatatud tume šokolaad. Sulata želatiin ning lisa muna- ja šokolaadisegule. Sega õrnalt juurde vahustatud koor. 4. Aseta šokolaadibiskviit tordivormi põhja, määri sellele osa šokolaadikreemist ja aseta sinna peale külmutatud mangotäidis. Täida vorm šokolaadikreemiga. Kaunista mangoviilude ja šokolaadiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa