Kasutajate retseptid

Belgia šokolaaditort

Keskmine hinne: 3.5 Autor: lChristinal
Kogus: 8 portsjonit
1. Biskviidi tegemiseks vahusta või suhkruga, lisa vähehaaval munakollased ja sulatatud šokolaad. Sega juurde kakao. Vahusta munavalge suhkruga. Sega juurde jahu. Sega mõlemad massid kokku ja küpseta 180 kraadi juures 35 minutit. 2. Vooderda tordivorm biskviidiga ja tee sinna sisse šokolaadivaht. 3. Selleks soojenda piim ja lisa šokolaad. Vahusta koor suhkruga ja sulata želatiin. 4. Piima- ja šokolaadisegule lisa želatiin, jahuta leigeks ning sega ettevaatlikult hulka vahukoor. 5. Jäta tort külmikusse tarduma. 6. Kaunista pealt šokolaadi ja kakaoga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa