Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Šokolaadisensatsioon

Kasutajate retseptid

Šokolaadisensatsioon

lChristinal
PrindiSoovita sõbrale
Retsept
portsjonile
[ŠOKOLAADIBISKVIIT]
10 munakollast
200 g suhkrut
30 g mett
50 g kakaopulbrit
300 g jahu
8 munavalget
[KARAMELLITÄIDIS]
200 g suhkrut
50 g võid
9 dl vahukoort
8 munakollast
15 g želatiini
[ŠOKOLAADIVAHT]
2 dl koort
400 g šokolaadi
9 dl vahukoort
100 g suhkrut
15 g želatiini
1. Biskviidi tegemiseks vahusta munakollased suhkru ja meega, lisa kakaopulber ja jahu. Sega juurde vahustatud munavalged. Küpseta 180 kraadi juures 20-25 minutit. 2. Sulata suhkur potis, lisa sulavõi ja soe koor. Sega, et ei tekiks tükke. Kui tekivad tükid, sega seni, kuni need on sulanud. Lisa munakollased ja lase segul pakseneda. Lisa sulatatud želatiin ja lase segul madalas vormis sügavkülmas jäätuda. 3. Kuumuta koor ja lisa šokolaad, lase sulada. Vahepeal vahusta vahukoor suhkruga. Sulata želatiin. Õrnalt leigele šokolaadi- ja kooresegule lisa sulatatud želatiin ja vahustatud koor. 4. Šokolaadibiskviidile aseta jäätunud karamellitäidis ja määri tordivorm šokolaadivahtu täis. Kaunista šokolaadiga.

Uued retseptid

Kurgibool

Jaanid
Kurgibool