Kasutajate retseptid

Šokolaadisensatsioon

Keskmine hinne: 3.5 Autor: lChristinal
Kogus: 8 portsjonit
1. Biskviidi tegemiseks vahusta munakollased suhkru ja meega, lisa kakaopulber ja jahu. Sega juurde vahustatud munavalged. Küpseta 180 kraadi juures 20-25 minutit. 2. Sulata suhkur potis, lisa sulavõi ja soe koor. Sega, et ei tekiks tükke. Kui tekivad tükid, sega seni, kuni need on sulanud. Lisa munakollased ja lase segul pakseneda. Lisa sulatatud želatiin ja lase segul madalas vormis sügavkülmas jäätuda. 3. Kuumuta koor ja lisa šokolaad, lase sulada. Vahepeal vahusta vahukoor suhkruga. Sulata želatiin. Õrnalt leigele šokolaadi- ja kooresegule lisa sulatatud želatiin ja vahustatud koor. 4. Šokolaadibiskviidile aseta jäätunud karamellitäidis ja määri tordivorm šokolaadivahtu täis. Kaunista šokolaadiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa