Kasutajate retseptid

Šokolaadi-toorjuustukook

Keskmine hinne: 3.5 Autor: ABKT
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Lõika küpsetuspaberist 20-25 cm läbimõõduga ketas ja aseta lahtikäiva põhjaga koogivormi. Purusta küpsised. sulata või ja sega purustatud küpsistega. Vajuta segu vormi põhja. Valmista täidis. Selleks aseta želatiinilehed külma vette likku. Sulata 200 g šokolaadi veekausi kohal ning jahuta maha. Riivi järelejäänud 50 g šokolaadi. Pigista želatiinilehtedest liigne vesi välja ja pane need keevasse vette. Sega želatiin toorjuustuga, lisa sulatatud ja riivitud šokolaad, suhkur, vanillisuhkur ja munakollased. Vahusta muna valged ja suhkur tugevaks vahuks. Vahusta vahukoor. Sega mõlemad vahud toorjuustu segusse. Kalla täidis vormi ja kata fooliumiga. Lase seista külmutuskappis umbes üks ööpäev. Eralda kook vormist, tõsta serveerimisvaagnale, kaunista šokolaadi mustrite ja marjadega (nt mustikatega)! VÄIKE NIPP! Täidisesse võid soovikorral lisada 2-4 spl konjakit või kohvilikööri. Kui valmistada valgest šokolaadist, võta želatiini lehti kaks korda rohkem. Head nautimist! :)
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa