Kasutajate retseptid

Kass Arturi kook

Keskmine hinne: 3.5 Autor: ABKT
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 10 portsjonit
1.Kaalu valmis maisipulgad ja iirised. Võta kommid paberist. Võtta ette või.Tükelda või noaga väiksemateks tükkideks,et ta kergemini sulaks.2.Vala või potti ja tõsta pliidile ja sulata või keskmisel kuumusel. Pott peaks olema piisavalt suur (pigem suurem) , nii et sinna mahuks ära ka iirised ja ka maisikepikesed ning et neid saaks segada, ilma et nad üle ääre kukkuma hakkaksid.3.Kui või on sulanud, vala potti iirised.Sega puukulbiga.kuni ka iiried on sulanud ja moodustanud võiga ühtlase massi.Tõsta pott tulelt.4.Nüüd vala juurde maisikepikesed.Sega kepikesed õi ja iirise massiga kokku.nii et nad võimalikult iirisega koos oleksid.See võib võtta palju aega.5.Laota küpsetuspaber lauale. Paber peab olema piisavalt suur,et kook hiljem sinna sisse kokku keerata.tõsta kepikesed paberile.Vormi kulbi abil kaks plaati,vorst või mõni muu soovitud kuju.6.Keera küpsetuspulber koogi peale ja paki kook paberisse.Suru kätega kepikesed veel tihedalt kokku.Tõsta kook külmikusse tahenema. See võtab aega umbes 3-4 tundi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa