Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Liharull maasuitsusingiga

Kasutajate retseptid

Liharull maasuitsusingiga

Gedeon55
PrindiSoovita sõbrale

üle 60 min

Retsept
portsjonile
500g sea kaelakarbonaadi või välisfileed
200g Philadelphia toorjuustu
1 tl ingveripulbrit
1 tl paprikapulbrit
110g maasitsusingi viile
100-150g riivitud juustu
soola
Aseta lihatükk laualeja lõika pikikiude lahti. Nii moodustub suur ja lai lihatükk. Määri lihale toorjuust. Maitsesta liha ingveri, paprikapulbri ja vähese soolaga. Aseta maitsestatud toorjuustu peale maasuitsusingi õhukesed viilud (Mida pekisem, seda mahlasem tuleb). Raputa peale riivitud juust ja keera rull tihedalt kokku. Servad võid kinnitada tikkudega. Keera liharull fooliumisse, küpseta 200 C juures umbes 60 minutit. Enne välja tõstmist võib fooliumi avada, et liha pruunistuks. Retsept on saadud Naistelehe lisast - Nipiraamat oli vist pealkirjaks.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes