Kasutajate retseptid

Liharull maasuitsusingiga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Gedeon55
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 4 portsjonit
Aseta lihatükk laualeja lõika pikikiude lahti. Nii moodustub suur ja lai lihatükk. Määri lihale toorjuust. Maitsesta liha ingveri, paprikapulbri ja vähese soolaga. Aseta maitsestatud toorjuustu peale maasuitsusingi õhukesed viilud (Mida pekisem, seda mahlasem tuleb). Raputa peale riivitud juust ja keera rull tihedalt kokku. Servad võid kinnitada tikkudega. Keera liharull fooliumisse, küpseta 200 C juures umbes 60 minutit. Enne välja tõstmist võib fooliumi avada, et liha pruunistuks. Retsept on saadud Naistelehe lisast - Nipiraamat oli vist pealkirjaks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa