Kasutajate retseptid

Elme rabarberikook

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Naine36
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Sega põhjaks mõeldud ained kätega ühtlaseks tainaks. Suru taigen küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile, peale laota rabarberi-suhkru segu, mis on eelnevalt segatud ning külmas hoitud (vähemalt 1 tund) Küpseta 220 C ahjus 30 minutit Vahusta 4-5 muna koos suhkruga kõvaks vahuks lisa ka jahu, sega õrnalt ja vala koogile peale, küpseta veel 10-15 minutit NB! Küpsetamise lõpufaasis kergita veidi küpsetuspaberi äärt, kas koogi põhi on kõva ja tuleks paberi küljest lahti. Rabarberiga sobib ka hästi kaneel ning peale kas tuhk- või vanillisuhkrut
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa