Kasutajate retseptid

rabarberikook

Keskmine hinne: 3.5 Autor: monsakas
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 8 portsjonit
Munad lahti kloppida,lisada hapukoor,sulatatud või, suhkur,natuke vanilje suhkurt ja peale sõeluda jahu ( taigen jääb õhulisem ).Laotada taigen pannile ja peale tükeldada rabarberied ,nii et taigen oleks täielikult kaetud.Segada omavahel suhkur ja kaneel ning see siis rabarberitele peale raputada.Pane pann ahju 200* C juurde küpsema.Samal ajal tee valmis kate.Kloppi munavalge kõvaks vahuks,lisa suhkur,seejärel munakollane ja siis sõelu peale 4 spl jahu ja sega aeglaselt ,et taigen ära ei vajuks.Kui kate valmis võta pann ahjust ja vala poolküpsenud koogile peale kate.Küpseta uuesti nii kaua kuniks kate jääb kuldpruuniks.Võta kook ahjust lase veidike jahtuda ja võid üle puistada tuhksuhkruga.Väga maitsev külma piimaga aga sobib hästi ka kohvi kõrvale.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa