Uudiskiri Instagram Facebook
 
Kasutajate retseptid

Korea stiilis paneeritud tursafilee (daegujeon)

Kasutajate retseptid

Korea stiilis paneeritud tursafilee (daegujeon)

feyyyya
PrindiSoovita sõbrale
Retsept
portsjonile
400 g tursafileed
1 klaas jahu
oliiviõli
2 küünt küüslauku
soola
musta pipart
2 muna
1 punane tsilli pipar
roheline sibul
1. Lõika tursa filee õhukesteks tükkideks ja pane kaussi 2. Lisa kalale 0,5-1 tl soola, näpuotsatäis musta pipart ja kaks hakitud küüslaugu küünt ning sega. 3. Teises kausis sega omavahel 2 muna, 1 tsillipipar ja 1 roheline sibul (mõlemad hakitud) ning sega korralikult. Lisa natuke soola ka. 4. Seejärel kasta kalad jahu sisse, siis muna segusse (vaata et tsilli ja sibula tükid ka ikka kalale külge jäeksid) ja prae pannil. Kalavõib süüa näiteks soja kastmega (koreas lisatakse sellele veel natuke äädikat).

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke