Kasutajate retseptid

Korea stiilis paneeritud tursafilee (daegujeon)

Keskmine hinne: 4.44 Autor: feyyyya
Kogus: 4 portsjonit
1. Lõika tursa filee õhukesteks tükkideks ja pane kaussi 2. Lisa kalale 0,5-1 tl soola, näpuotsatäis musta pipart ja kaks hakitud küüslaugu küünt ning sega. 3. Teises kausis sega omavahel 2 muna, 1 tsillipipar ja 1 roheline sibul (mõlemad hakitud) ning sega korralikult. Lisa natuke soola ka. 4. Seejärel kasta kalad jahu sisse, siis muna segusse (vaata et tsilli ja sibula tükid ka ikka kalale külge jäeksid) ja prae pannil. Kalavõib süüa näiteks soja kastmega (koreas lisatakse sellele veel natuke äädikat).
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa