Kasutajate retseptid

PARIM lasagne

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Keili Aas
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 6 portsjonit
Prae hakkliha enam vähem valmis, maitsesta see hakkliha maitseainega, pipraga ja soolaga. Alati võib lisada ka hakitud sibulat juurde, vastavalt maitse soovile. Tõsta need ümber keskmisesse potti ja pane lisaks hiinakastmed ( või tomatimöks ja juurde lisa ananassitükikesi tunde järgi). Liiguta ja lase keema korraks minna. Seejärel võta pann kust üle ääre vedel koostis välja joosta ei saaks. Esimeseks kihiks võta potist vedela õhukese kihi tomatimöginat ja jaota laiali. See on vajalik selleks, et põhja kinni toit ei jääks. Jaota laiali,üksteise kõrvuti, ühe kihilise rea lasagne plaate, vajadusel murra katki.Kiht maitsvat möginad ja lasagne plaate korda mööda laiali kihilisena ajada, lisada kuni tomatihakkliha segu otsa saama hakkab. Viimaseks kihiks peab jääma vedel segu. Seejärel pane pooleliolev toit kuuma ahju 200-225 kraadi kuuma ringis ahju, lasta valmida pool tundi. Seejärel lisada riivitud juustu peale ning lasta mõni minut kuumas hoida kuni juust peal sulab. Süüa, serveerida soojalt! Alati võib koostisaineid olla rohkem, seda mahlasem ja seda rohkem seda ka on. Praegune näidis lasagnest on mõeldud eriti suure isuga inimestele umbes kuuele. Maitsvaid elamusi!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa