Kasutajate retseptid

Viinisai keedise ja keedukreemiga

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Arop
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 5 portsjonit
TAIGEN: Pärm lahustatakse külmas vees ja lisatakse kõik ülejäänud retseptis olevad toorained PEALE KIHISTUSMARGARIINI. Segatakse kuni on moodustunud taigen.Seejärel lasta seista külmkapiss 15 min. KIHISTAMINE: taigen rullitakse 2x suuremaks,kui margariin.Rullitud taignale asetatakse 2/3 ulatuses kihistusmargariin,seejärel pannakse taigen kolmeks kokku. Rullitakse veidi.Pannakse 15 min. seisma külmkappi.KORRATA 3X.(IGA KIHISTAMISE JÄREL LASTA KINDLALT PUHATA TAIGNAL 15 KÜLMKAPIS). VORMIMINE: Taigen rullitakse 3,5cm paksuseks.Seejärel lõigata piisava suurusega ristkülikud ning nendest vormida laevukesed. KEEDUKREEM: Kuumuta piim keemiseni-NB!Mitte keeta!! Vahusta samal ajal munad ja suhkur ning vahustamise lõpul lisa jahu. Lisa kuumutatud piim PEENE JOANA,vispliga pidevalt segades,munavahule. Kuumuta saadud segu vesivannil pidevalt segades,kuni segu pakseneb. Jahuta kreemi veidi aega ja lisa või. Maitsesta vanillisuhkruga ja jahuta täielikult. AHI: Saiad kergitatakse 36-37C juures.Kerkinud saiadele asetatakse kreem ja keedis kõrvuti.Munaga ei määrita!.Küpsetatakse 210-220Cjuures 18-20 min. Pärast võib soojad saiad võõbata üle tarretisega(läike saavutamiseks). KASUTATUD ON PIA TOIDUBLOGI PILTI ! KUID TULEMUS JÄÄB SAMA.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa