Kasutajate retseptid

Kama - tiramisu

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Ganza
Kogus: 4 portsjonit
Kamanäpud: Eralda munavalged ja vahusta pehmeks vahuks. Lisa suhkur ning vahusta kuni tekib tugev läikiv vaht. Klopi munakollased lahti ning lisa munavalgevahule, sega õrnalt läbi.Teises kausis sega omavahel kamajahu, nisujahu ja tärklis ning sõelu munavahu hulka. Sega õrnalt ühtlaseks. Pane taigen pritskotti ja pritsi ühepikkused triibud (umbes 2cm laiad ja 7cm pikad) küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 175 kraadises ahjus kuni küpsised muutuvad kuldpruuniks (10-15 minutit). Kreem: Sega omavahel toorjuust, munakollased, tuhk- ja vanillsuhkur ning vahustatud koor. Sega liköör, kohv ja piim.Lisa kreemile maitse järgi sidrunimahla. Kasta küpsised ükshaaval immutusse ja aseta serveerimisalusele esimene kiht küpsiseid. Määri peale neljandik toorjuustukreemist. Tee nii veel 2 kihti. Lase tordil imbuda ja maitsestada külmkapis vähemalt 5 tundi kuni üleöö- mida kauem seda parem on tulemus. Enne serveerimist puista üle kakaoga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa