Kasutajate retseptid

Õuna kõrvitsa moos

Keskmine hinne: 3.25 Autor: luuletäht
Kogus: 1 portsjon
Pesta sidrunid kuumas vees kõva harjaga, loputada ja kuivatada. Riivida kollane kooreosa terava riiviga maha. Eemaldada ja visata ära pehme valge koorealune osa. Lõigata sidrunid väikesteks tükkideks, korjata seemned välja. Lõigata ka õunad ja kõrvits väikesteks tükkideks ning panna koos sidruni viljaliha ja koorega paksupõhjalisse keedunõusse, lisada vesi ja maitseained ning suhkru ja hoida üks öö kaane all. Järgmisel päeval keeta mitu tundi, kuni muutub marmelaadi ja sukaadi vahepealseks moosiks. NB! Hoidisesuhkru kasutamine tihendab moosi konsistentsi ja suurendab veelgi sarnasust apelsinimarmelaadiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa