Kasutajate retseptid

Juustukringel

Keskmine hinne: 3.66 Autor: laxis
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
1. Alusta pärmitaina valmistamisest. Leota käesoojas vees pärm, lisa suhkur ja sool ning sega, kuni enan tükke pole. Sõtku taina hulka nisujahu ja kõige lõpuks lisa toiduõli. Kata kauss kaanega, pane sooja vette kerkima ning valmista ette täidis. 2. Vahusta toasooja või hulka peeneks hakitud päikesekuivatatud tomatid. Või peab olema ilmtingimata toasoe, sest siis saab vahele lisatav segu kõige maitsvam. Kui määrid taina vahele sulatatud võid, ei tule nii maitsev. 3. Kui tainas kerkinud, rulli kogu mass ühtlaselt tööpinnale laiali. Aja või ja tomatite segu lahtirullitud tainale laiali ning lõpuks puista peale riivitud juust. 4. Rulli tainas tihedalt kokku. Oluline on see, et rullides justkui tõmbad rulli enda poole, siis jääb rull tihe ega lagune küpsedes laiali. 5. Pane täidisega rull küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja lõika kääridega tükkideks. Enne ahju panemist lase pirukal ka kerkida, määri pealt munaga ja puista peale mooniseemneid. Küpseta 200 kraadi juures 25-30 minutit. VIHJE: Puista piruka vahele seemneid, näiteks päevalilleseemneid või pähkleid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa