Kasutajate retseptid

Kartuli-suitsutursasupp( Cullen Skink)

Keskmine hinne: 3.5 Autor: SinineTibu
Kogus: 1 portsjon
Pane tursk,hakitud sibul,maitseroheline ja vesi suurde kastrulisse ja kuumuta keemiseni. Koori vaht pinnalt ja kata kastrul kaanega. Vähenda kuumust ja kupata kala 10-15 minutit,kuni seda saab kergesti tükkideks murendada. Tõsta kala kastrulist välja ja eemalda nahk ning luud. Murenda kala väiksesteks tükkideks ja pane kõrvale ootama. Puljongi valmistamiseks pane tursa nahk ja luud tagasi kastrulisse ja keeda umbes kolmkümend minutit ilma kaaneta madalal kuumusel. Kontrolli aeg-ajalt kas vei ei ole ära keenud. Kurna kalapuljong ja vala tagasi kastrulisse,lisa kartulid ja keeda umbes 25 minutit või kuni kartulid on pehmed. Võta kartulid vahukulbiga kastrulist välja. Lisa kastrulis olevale puljongile piim ja kuumuta keemiseni. Vahepeal püreeri kartulid koos võiga,seejärel sega kastrulist veidi piima,kuni segu on paks ja kreemjas. Lisa murendatud kala ja maitsesta supp soovikohaselt. Puista pinnale hakitud murulauku ja serveeri kohe koos krõbeda röstitud saiaga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa