Kasutajate retseptid

shampinjoni suitsuvorsti pirukad

Keskmine hinne: 4.13 Autor: matilda86
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Valmistada tavaline pärmitaigen. Kui tainas pandud kerkima panna munad keema,siis hakkida shampinjonid,praadida soola ja rasvainega. ja tükeldada vorst. Krakovivorst sobib kõige paremini. kui eeltööd tehtud, siis köögikombainiga või saumiksriga hakkida kõik ühtlaseks. segu segada oma vahel. kui tainas kerkinud. Siis pirukaid teha nagu lihapirukaid tehakse. Kui pirukad laotatud küpsetus paberiga kaetud pannile, lasta kerkida enne ahju panemist. Kui piisavalt kerkinud,pintseldada munaga ja panna ahju. Küpsetada vastavalt ahjule. 180-200 kraadi juuures 10-15 min( kui pealt on ilusad kuldkollased, on valmis) need on meie pere lemmik soolased pirukad :) tasub proovida
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa